1209074_535996446469837_427482082_n

Безпорно Катрин е един любимите герои от ‘Дневниците на вампира’, а сега когато е човек дори още повече. Катрин обаче е и един най- трудните за разбиране герои. Това неразбиране ще промени в юбилейния епизод на сериала, в който както Кандис Акола споделя, че разберем Катрин, която ще бъде център на епизода.

‘В стотния епизод ние наистина ще имаме възможността да разберем Катрин по един нов начин. Това е наистина един страхотен поглед върхо тази героиня.’- казва Кандис пред TV Fanatic.

Ако се замислите има смисъл този юбилеен епизод на ‘Дневниците на вампира’ да бъде фокусиран върху Катрин, тъй като тя е в корените на цялата история на сериала.

‘Единствената причина Стефан да спре в Мистик Фолс е защото си мисли, че е видял Катрин. Единствената причина Деймън да се върне в Мистик Фолс е защото търси Катрин. Единствената причина Каролайн да е вампир е Катрин. Единствената причина Деймън и Стефан да са вампири е Катрин.’- описва ‘основите’ на Катрин в сериала Кандис.

 

Това навява на мисълта, че изглежда ни очаква епизод изпълнен с ретроспекции, като една към 19-ти век е сигурна, да се надяваме обаче, че това няма да е последния епизод на Катрин.

 

Advertisements