1392067_585074134863115_1677183468_n

Петият епизод от петия сезон на ‘Дневниците на вампира’ ще ни заведе на бал по случай Хелуин и въпреки липсата на информация (в описанието) за нещо лошо по време на бала, аз лично се питам дали е възможно бал в този сериал без неприятности? И докато чакаме да излизят всички снимки от епизода може да се насладим на описанието и да хвърлим по един поглед върху костюмите на Деймън и Елена.

Маскен бал на прокълнатите- В кампуса Елена се докосва до един тъжен и потаен студент на име Арън. Елена и Деймън присъстват на историческия бал на Уитмор облечени като Ан Болейн и Хенри VIII. На бала Елена споделя танц с д-р Максфийлд, който има тревожно съобщение за нея. Вечерта на Каролайн по време на бала преминава от щастие до разбито сърце. Междувременно Надя разкрива изненадващата й история на Катрин, а Деймън се опитва да сключи сделка със Сайлъс. Искането на Сайлъс е Деймън да извърши немислим акт, водещ до насилствена конфронтация.

 

Ще си позволя да отбележа, че съм леко разочарована от избора на исторически герои за този бал, (но това явно се дължи повече на факта, че гледах ‘Бялата кралица’ и не съм фен на Ан Болейн).

 

Advertisements