1173623_598854960167046_180076867_n

Може би вече сте видели многобройни заглавия от рода на ‘5 спойлера за премиерата на с.5 на ‘Дневниците на вампира“ или с някакво друго число отпред. Аз обаче реших да събера всички спойлери за премиерата на едно място (а именно 31 спойлера).

На първо място от ETOnline отбелязват, че първия епизод от с.5 е най- добрата премиера до сега. Епизодът не само дава светлина върху събитията от три месечния скок във времето, но въвежда и три огромни нови мистерии, докато същевременно продължава да се разширява базата на митологията за Сайлъс, която беше въведена миналия сезон.

Нетърпеливи ли сте вече за 3-ти октомври?

 

Ето и спойлерите от сайта:

1. Първо най- важно нещо, за което феновете се тревожат. Тези от вас, които се тревожат, че раздялата на Нина и Иън в реалния живот ще се отрази на връзката на Деймън и Елена, няма от какво да се притесняват. Не само, че двамата са пълни професионалисти, а и химията между тях е по-огнена от всякога… и е използвана много добре в първите шест минути. Време, което включва две различни раголени сцени на Деймън.

 

2. Делена не са единствени със секс в мислите. Мат също. Неговото европейско пътешествие с Ребека безпорно дава на Мабека феновете приключването, което искат преди тя да се отправи към Ню Орлиънс (Древните). За съжаление Мат носи от Европа нещо по- лошо.

 

3.Съмнителни мотиви се вихрят докато се представят няколко нови героя с любопитен произход. Най- вече Меган- неочакваната и нежалана нова съквартирантка на Елена и Каролайн. Тя е една от тези, които да държите под око, защото както Джули Плек споделя никога не се въвежда герой без причина. Дори Ейприл. Тя си имаше своето приложение нали?

 

4. Целта на Катрин в този сезон е бавно да се разкрие, че много по- значима, а не просто да разкрие какви са страничните ефекти от вземането на лека. Въпреки това до края на епизода сме оставени да се чудим защо държат бившия вампир под такова наблюдение. И двойничката не се справя много добре, докато миналото на Елена продължава да е проблем за бъдещето й.

 

5. Двугите динамични двойници Стефан и Сайлъс също получават моменти да блеснат. В случая на Стефан това е буквално тъй като благодарение на неговотие халюцинации ще видим красиви светлинни отблясъци. В същото време епичният момент на Сайлъс показан в трейлъра на Комик- кон е още по- силен в епизода. И определен момент от тази сцена е бил умишелено пропуснат, който гарантира, че до края на епизода ще крещите ‘OMG!’.

 

Ето и спойлерите от TVLine:

1. Епизодът се казва ‘Знам какво направи миналото лято’ и ще разберем какво е правил всеки през този период благодарение на няколко разменящи имейла между Бони (чрез помощта на Джеръми) и Елена, която прекарва трите месеца горещо и секси с Деймън при всяка възможност.

2. Мат губи две важни неща по време на буйната си лятна почивка в чужбина, едно от което ще му донесе неприятности. Нека просто да кажем, че Каролайн Драйс изпълнява обещанието си, че помощник- сервитьора не е периферен герой през този сезон.

3. Сайлъс, който се стреми към конкретна цел, не губи много време представяйки се за Стефан.

4. Подобно на ‘Фелисити’ и всяко друго колежанско шоу, тройната стая в общежитието на Елена и Каролайн е абсурдно голяма… и има собствена баня!

5. Да, казахме тройна стая! Тъй като те не знаят, че Бони е мъртва, Елена и Каролайн се сдобиват с мистериозна нова съквартирантка, и веднага става антипатична на блондинката.

6. Катрин е човек сега, но бъдете сигурни, че не е загубила нито една от своите искри. Трябва да се отбележи: ‘Аз съм слаба и бавна. Имате ли някаква идея как се бяга с токчета? Имам пришки.’.

7. Деймън и Джеръми имат сцена, която ще ви накара да забравите времето, когато вампира искаше да убие малкото братче на Елена и вместо това ще си кажете ‘Ахх’.

8. Тайлър липсва, защото както изглежда глутница в Тенеси наистина се нуждае от помощта му.

9. Въпреки че Елена определено е със Деймън, Стелена феновете също ще получат нещичко.

10. Писъците на Бони от сцената от Комик- кон трейлъра имат много ужасяваща причина.

11. Какво е колеж без партита? Но да не можеш да влезеш на партито, защото трябва да си поканен… това може и да е за добро.

 

Спойлери от TVGuide:

1. Можем ли да кажем тройка? И то в рамките на първите пет минути! Да, една от двойките в шоуто кани трети човек да се присъедини към тях в изпъленена с шампанско вечер без напускане на леглото.

2. Еротична вана: Има не една, а две сцени вана. (Ако сте гледали промотата знаете кой е наполовина гол в тях). Въпреки че двете сцени започват секси, те всъщност има по мрачен и плашещ край.

3. Множество смъртни случаи: Това нямаше да е вампирско шоу, ако нямаше няколко ухапвания по врата. Но и двата смъртни смъртни случая имат тежест, която ще се усеща през по-голямата част от сезона.

4. Отговорен Деймън: Както Нина Добрев наскоро ни припомни Деймън има способността да обърква нещата. Но той оределено ще положи усилия да запази къщата и малкия брат Гилбърт под контрол. Всъщност е доста сладко да гледаш как Деймън да се опитва силно да бъде най-доброто гадже на света.

5. ‘Бедният’ Сайлъс: Няма да е пърият път, в който си падаме по злодея (хм, Клаус). Както феновете на изкормвача Стефан знаят, Уесли е дяволски добър в играенето на лошия, и той блясва в роля, която му дава да манипулира и да заплашва по пътя си за да получи каквото иска.

 

Спойлери от Zap2It:

1. Когато Джули Плек обеща изобилие от Делена прелести, тя не се е шегувала. Изглежда двете щастливи влюбени птички не са могли да свалят ръцете си един от друг през цялото лято, прекарвайки часове скрити в спалнята на Деймън. Въпреки това феновете на Стелена не трябва да губят надежда- има една сцена, коята да помогне за баланса в Делена епизода.

2. След като Джеръми живее в имението на Салваторе това означава, че има изобилие от неудобни братски моменти, където той случайно хваща двата вампира в…

3. Въпреки че Елена отива в колежа Утмор за нормално, функциониращо- вампирско изживяване с Каролайн и Бони, не очаквайте това да засегне нея и Деймън. Със сигурност връзките от разтояние не са лесни, но когато видите как тези двамата си вземат довиждане, със сигурност няма да се съмнявате, че връзката им ще проработи.

4. Що се отняся до мястото на Бони в стаята на Елена и Каролайн, университета го запълва. Тази мистериозна трета съквартирантка всъщност изглежда готина имайки впредвид откачалката, с която можеше да бъдат, но Каролайн има някои специфични опасния относно нея.

5. Първа година в колежа…о, спомените. Елена и Каролайн се потапят в традиционния колежански опит, включително партито. Но да бъдеш вампир в колежа няма да е толкова лесно, колкото са си мислили.

6. Тайлър няма фическо участие в премиерата, но се пригответе за едно от сърцераздирателните гласови съобщения до Каролайн. Майкъл Тревино знае как да открадне сцената без да присъства в нея (очевидно е тренирал за последния си проект).

7. Мат е свеж след лятната си ваканция в Европа с Ребека и мистериозна красавица на име Надя и трите му месеца в чужбина с мадами го превръщат в уверен, щастлив, вярващ в себе си човек и не е ни най- малко разстроен от връщането си в Мистик Фолс за работа.

8. Говорейки за Надя, премиерата създава нова митология, която ще ви остави с хиляди въпроса относно за какво е отмъщението й и защо се нуждае от това, което отнема, от този, от който го отнема (леко неясно нали?).

9. Сайлъс не губи време преструвайки се на Стефан (за разлика от Клаус, който се наслаждаваше да се прави на Тайлър).Той е прекарал лятото ставайки по- силен и обхвата му на контрола на ума ще ви шокира и ужаси заедно с целият Мистик Фолс, докато Стефан прекарва последните три месеца в агония, хванат в капан в подводния си затвор, обмисляйки дали да направи или не голям избор, който ще има тежки последствия.

10. Катрин е имала мизерно лятно обучени как да бъде човек отново… а именно бягайки от своите многобройни врагове сега,когато е слаба, бавна и уязвима. Нейните неприятности ще стават много, много по- лоши във финалните моменти от премиерата, когато отмъщението на злодеиите става малко по- ясно.

 

Снимки от епизода може да видите ТУК.

 

Advertisements