true-blood-comic-con

От НВО обявиха, че ‘Истинска кръв’ ще получи своя окончателен край през 2014г. след края на седми сезон. Президента на телевизията Майкъл Ломбардо заяви в официално изявление, че сериала ще приключи след 10-епизодния последен седми сезон.

“Истинска кръв’ е най- малкото определящо шоу за НВО. Алън Бол взе книгите на Чарлин Харис, оформи брилянтен каст воден от великолепната Ана Пакуин в ролята на Суки Стакхаус и създаде шоу, което поведе многобройните си предани фенове в едно незабравимо пътешествие.’- казва Ломбардо.

 

‘Алън предаде щафетата на Брайън Бъкнър, който поведе нашите фантастични сценаристи и каста в създаването на ефектния шести сезон и ще ни поведе в седмия и последен сезон на това невероятно шоу. Заедно със своите легиони от фенове, ще ни бъде трудно да кажем сбогом на жителите на Бон Темпс, но очаквам с нетърпение това, което обещава да бъде фантастична последна глава на това невероятно шоу.’

 

‘От момента, в който прочетох книгите на Чарлин, разбрах, че има потенциал за нещо наистина специално. След това нашите страхотни сценаристи, каст и екип вдъхнаха живот на нейния свят по начин, който надмина и най- смелите ми очаквания… Аз съм силно благодарен на НВО, че бяха истински партньори и сътрудници, и разбира се на зрителите, които избраха да прекарват неделните вечери с нас в Бон Темпс.’- казва Алън Бол.

 

‘Чувствам се изключително горд, че бях част от ‘Истинска кръв’ още от самото начало. Гарантирам, че няма по- талантлив и усърдно работещ каст и екип и искам да изкажа искрена благодарност към тях за тяхната всеотдайност и упоритост през годините, и най- вече през последната, в която втъпих в по- важна роля.’- казва Брайън Бъкнър.

 

‘Благодаря също на НВО за непоколебимата им подкрепа и разбира се на Алън Бол, чията гениалност обедини всички нас да споделим това невероятно пътешествие. Не на последно място големи благодарности на най- страстните тв фенове. Докато правим финалната си разходка в Бон Темпс заедно, ние ще направим всичко по силите си да доведем историята на Суки Стакхаус до своя край със сърце, въображение и рабира се забавление.’

Advertisements