1236107_10151679595205674_1795155970_n

Както всички вече знаят на 22-ри октомври ще се излъчи Хелуин епизода на ‘Малки сладки лъжкини’, който ще послужи донякъде и като интро за първия епизод на ‘Рейвънсууд’, който ще се излъчи непосредствено след епизода на ‘Лъжкините’. По всичко личи, че Рейвънсууд държи много повече от тайните на лъжкините в хелуинския епизод.

В специалния епизод на ‘Малки сладки лъжкини’ Ариа, Емили, Хана и Спенсър нахлуват на честването на Деня на основателите на Рейвънсууд, след като намират улика в новата бърлога на ‘А’, показваща, че Али наистина може да е жива. Облечени в най- добрите си Едуарски костюми, дамите нахлуват на страховитото гробищно парти за да намерят Али преди ‘А’ да го е направил. Но ако Али наистина е жива, могат ли лъжкините да отведат ‘А’ до своята приятелка без да го знаят? С Езра дебнещ в сенките, ‘А’ може да е по- близо отколкото си мислят.

 

Междувременно Кейлъб се отправя към Рейвънсууд за да помогне на момичетата и среща сродна душа в лицето на Миранда по своя път.

 

Мистериите продължават в премиерата на ‘Рейвънсууд’. След като решава да остане в Рейвънсууд за да помогне на новата си приятелка Миранда, Кейлъб започва да преосмисля решението си, особено след като среща студения и неприветлив чичо на Миранда- Реймънд. Кейлъб също така има някои неприятни спречквания с местния жител Люк, който се бори с преодоляването на неотдавнашна семейна трагедия и последвалия скандал, който също така помита и неговата сестра близначка Оливия. Изнервени от това, на което са били свидетели в ноща на партито и обградени от странни и свръхестествени явления, Кейлъб и Миранда започват да разследват този странен град. Първият им съюзник е местния тийнейджър Реми, който е запален по историята на града и е започнал да свързва някои обезпокоителни точки. Тези пет тийнеджъри нямат и напредстава колко свързани за животите им и плановете, които има Рейвънсууд за тях.

Advertisements