933989_562401270485079_96576601_n

Ако все още таите надежда, че обрата в летния финал на с.4 на ‘Малки сладки лъжкини’ е просто поредния подвеждащ обрат в шоуто, то ще трябва да ви разочаровам. Изглежда от сериала смятат да се придържат към до известна степен към шокиращата идея, че (СПОЙЛЕР!!!) Езра е ‘А’.

‘Уверявам ви, че има нещо тук, което се случва с Езра.’- казва изпълнителния продуцент на сериала Оливър Голдстик пред TVLine.

Това обаче е само върха на айсберга. Голдстик обсъжда и изненадващи детайли за ‘двойни животи’ на любимци на Роузууд, как този обрат поставя Ариа и останалите в опаснот и още много други неща.

 

За да бъдем честни чувствам се сякаш това е същата ситуация, в която бях преди година с теб след голямото ‘Тоби е ‘А“ разкритие…

Не си! Обещавам ти, че не си! Уверявам ви, че има нещо тук, което се случва с Езра. Има нещо много истинско случващо се тук. Не мога да ви дам много информация, но мога да кажа, че се разиграва много красиво през втората половина на четвърти сезон. И Ариа е в опасност- всъщност всички са, но най- вече Ариа.

 

Значи потвърждаш, че това не е отвличане на вниманието?

Да, има нещо, което е на път да се изложи и разкрие във втората половина на сезона. Предполагам, че това, което искам да кажа е, че това ще ескалира и ще бъде по- експлозивно и умопомрачително.

 

И всичко това започва в 4 В или преди това- в хелуинския епизод?

Заради естеството на хелуинския епизод, мистерията на Езра не се придвижва много напред, това е самостоятелен епизод… Що се отнася до експлозивното разкритие снощи, то е изградено без да дава обяснения. Гради се върху виновността на Езра, че е ‘А’, но не обяснява много отговори на въпросите, които имате като публика. . Ще трябва да изчакате до 4В за това.

 

От финала трябва ли да съдим, че Езра е ‘А’ или е просто от ‘А’ тийма?

Това не мога да го разкрия, ще кажа само, че сте в гореща територия и сте много близо.

 

За мен всичко това може да има смисъл, защото ‘А’ започна измъчванията си след като Езра пристигна в Роузууд. Това, което няма смисъл е колко достоен беше и колко много обичаше Ариа.

Чух това и можем да отговорим в емоционално удовлетворителен начин. Всеки тук е много на ясно с това, защото това е една дълбоко романтична връзка. Те са сродни души и ние сме вложили толкова много в тях. Ще ви обясним някои неща.

 

‘Езриа’ е смятана за свършена още от първия ден, какво можеш да кажеш за това сега? Изглежда това определено ще повлияе.

О, влияе- по голям начин. Не веднага, но ще стоите и ще си казвате: ‘Мили, Боже, какво се случва? Как може този човек да живее двоен живот?’. Това, което наистина се случва за да разберете целия този Джекил и Хайд фактор на Езра, ще ви остави без дъх.

 

Разкажи ни за развитието на идеята да отидете в тази насока с Езра.

Знаехме го от началото на този сезон. Когато Езра и Ариа не бяха заедно, ние донякъде проследихме и ги описахме като двойка- той има нещо като микрочип за куче! Имаше го още от началото на сериала. Така че знаехме къде е бил, и не винаги са били хубави места.

 

Има ли фенове се връщат назад и проследяват защо Езра е ‘А’ и го превръшат в нещо?

На това мога да отговоря категорично. Да! Това не е бик, тези неща са засадени. Едва доловимо пускахме неща, които може да проследите и да се надяваме, че в 4Б ще се в състояние да помогнете да разрешим този пъзел.

 

След като Ариа няма да е включена в тайната на Езра незабавно, както означава това за тях като двойка в 4В? Също така какво означава за Джейк?

Джейк се завръща и това ще бъде много сложно. Знаем, че го е грижа за нея, и нея я е грижа за него и други такива неща, той е обезпокоен за нейното благосъстояние, защото когато се срещнаха за първи път тя беше в затруднено положение… Така нейното затруднение ескалира в 4Б и той иска отчаяно да я защитава, но тя не иска да му го позволи- защото тя има Езра, нали?

 

Според г-жа Грюнвалд, Алисън е жива. Значи ли, че това е окончателно разкритие за публиката?

Не е окончателно, това е просто предположение на някой, който е бил с нея онази нощ…

 

Ще тръгнат ли момичета на мисия да разкрият ходовете на Алисън?

Да…

 

Какво можеш да кажеш за самоличността на второто Червено палто?

Това наистина все още е проблем. Хората са стигнали до заключенито, че трябва да има повече от един човек, трябва да има ‘А’ тийма все пак. Но ние не сме казвали, че това непременно истина, това просто е една много валидна теория.

 

Разкажи ни малко какво се случва, след като Кейлъб пристига в Рейъвсууд, за да го задържи там за постоянно?

В края на хелуинският епизод има обрат, който осигурява убедителна причина за Кейлъб да остане там поне временно за да проучи какво е проклетото нещо. Това засяга него, а не Алисън или Хана.

 

Какво друго можеш да подскажеш за хелуинския епизод?

Наистина е забавен и пикантен. Ще получите повече епизоди за г-жа Грюнвалд и Алисън- някои чудесни отговори. Ще получитя някакво ескалиране дали да подозирате Езра, че е подлият. Има едно наистина добро преследване на Алисън, защото лъжкините сега имат всякакво основание да вярвят, че тя все още е сред нас. Ако тя ще бъде на този празник в този град, тя няма да си тръгнат докато не я намерят.

 

При използване на превода поставяйте източник!!!

Advertisements