LUCY HALE, ASHLEY BENSON, TROIAN BELLISARIO

Знам, че вече ви писах, че еп.11 е летния финал на с.4 на ‘Малки сладки лъжкини’, но както всички и аз правя грешки и съм се подвела. Истиснкият летен финал на сезона е еп.12, който ще се излъчи на 27-ми август, след това както всяка година сериала излиза в почивка, която ще бъде прекъсната за хелуинския епизод през октомври и ще се завърне с нов епизод през януари. Ето и описание и снимки от летния финал.

 

Интригуваща загадка от ‘А’ отвежда лъжкините до Рейвънсууд, където те са заобиколени от някои познати лица. По време на едно много специално магическо шоу една от лъжкините изчезва, оставяйки останалите три да се уверяват, че тя не е поддала на триковете на ‘А’. Но преди те да успеят да напуснат Рейвънсууд, правят шокиращо разкритие, което доказва, че всичко, което те си мислят, че знаят за ‘А’ и ‘А’ тийма най- вероятно е грешно. С това откритие лъжкините може би туко- що са започнали ‘Световната ‘А’ война’.

В същото време радостното събиране на Хана и майка й е прекъснато, когато ‘А’ изглежда си набелязва нова мишена. А Тоби разкрива изненадваща информация за Рен.

 

 

Всички снимки ТУК.

Advertisements