1014399_482734728469027_1624993403_n

Пригответе се за още няколко главни смъртни случая в ‘Тийн вълк’, споделя Тайлър Поузи пред HollywoodLife. Със само три епизода до финала на първата половина на с.3 на ‘Тийн вълк’, само едно нещо е сигурно никой в Бейкън Хил не е в безопастност, особено когато Дарак е на свобода. Тайлър Поузи разкрива няколко спойлера пред сайта относно следващата жертва на Дарак и пояснявава, че тя няма да е само една.

 

‘Още куп хора умират, хора, които познавате и обичате. Бойд вече умря, което беше трагично. Това беше най-трудното нещо за гледане. Не бях там при заснемането му и така трябваше да го видя в завършен вариант и беше красиво.’- казва Поузи.

И докато всеки един е в потенциална заплаха, Тайлър споделя, че има две имена, които може да разкрие, че са живи и здрави в летния финал.

‘Скот няма да умре. И Стайл живее.’- казва той. (Едва ли имахме нужда от това признание).

 

Скот ще се превърне в героя, който всички искат да бъде:

‘Този сезон е любимия ми сюжет, който някога съм правил. Скот има да взема много зрели решения, той се превръща в мъж. В последният епизод той показва първата искра на това, че е мъж и отвръща на удара по страшен начин. Това беше наистина забавно за снимане и забавно за гледане. Сюжета на героя ми се простира навсякъде през този сезон… Той е уязвим и плаче, което наистина не сме виждали преди. След това той става този постоянен супер герой и се превръща в героя, който всички искат да бъде.’

 

Скот винаги ще обича Алисън:

‘Скот и Алисън са един вид на ръба точно сега. Той я обича, той винаги ще я обича, но мисля, че той трябва да порастне и да бъде мъж. И част от това е да я пусне, ако се наложи. Но да винаги ще има любовни интереси за Скот, било то мъже или момичета, никога не се знае…’

 

 

Advertisements