175032037-1375209358

Както вече е известно петия сезон на ‘Дневниците на вампира’ ще ни потопи в митологията на двойниците, тъй като освен двойниците по линията Петрова се оказа, че имаме и двуги двойници. По време на летния прес тур на Асоциацията на тв криците от Wetpaint разговаряха с Джули Плек и Каролайн Драйс относно защо новия сезон на сериала ще бъде ‘сезона на двойниците’.

Нека да погледнем в общ план сезона. Какво можем да кажем за ‘Дневниците на вампири’ през този сезон?

Дж. П.: Колеж. Връзки, връзки на големи разстояния.

К. Др.: Не знам какво е общото определение, но имаме строхотна нова митология, която представяме в сезона. Очевидно е, че се запознахте на кратко със Сайлъс в края на сезона и така той влиза в този сезон, знаем вече, че Елена е двойничка. Катрин е двойничка. Така ни е се питаме: ‘Защо съществуват двойниците?’. И сега, когато знаем, че Стефан е двойник, ние един вид ще разгледаме по- обстойно митологията защо този се проявява този странен ефект. Така че това е страхотно и това е верижна реакция за тримата ни главни героя.

Дж. П.: Всъщност двойника е зомби в друго свръхестествено шоу. Това е нашата следваща версия на свръхестествената мистерия, която не сме разгледали все още. Така че това е сезона на двойниците.

 

Всички ли имат двойник?

Дж. П.: Не. Тайната на това как двойника е създаден, защо и колко често те се появяват и по каква причина става, е нещо което започва веднага. В епизод 3 започваме изкарваме много от отговорите на тази мистерия.

 

Какво се случва със Стефан?

Дж. П.: Ами бедният Стефан е бил в този сейф на дъното в реката, давейки се отново и отново през цялото лято. Така че той се бори меко казано и се надява, че няма да се бори още дълго, защото неговите близки ще разберат, че е изчезнал. Но докато това се случи, той е прецакан.

К. Др.: Има толкова сърцераздирателна история в първия епизод.

Дж. П.: Да, забавно е, че въпреки, че е на дъното, историята на Стефан в първи епизод се наистина се развива, поддържайки се жив чрез мисълта за силните си чувства към брат си и Елена.

 

При използване на превода поставяйте източник!!!

Advertisements