_2NqeC5G1MRl

Пригответе се за едни по- зрели вампири в спин-оф серила ‘Древните’. Джули Плек сподели по време на презентацията на сериала на летния прес тур на Асоциацията на тв критиците,че основната различка между ‘Древните’ и ‘Дневниците на вампира’ е зрелостта на героите.

‘Начина, по който гледаме на това е, че ние имаме публика, която порастна с нас за четири години с ‘Дневниците на вампира’ и това беше разстяща с годините история- с първата любов и борбите като вампири. ‘Древните’ не е сериал за борбата с това да си вампир, а за насладата от това. Това е за възприемането на вампиризма.’- казва тя.

 

Въпреки че ‘Древните’ стартира с толкова много история, митология и връзки от ‘Дневниците на вампира’, Плек казва, че целта й е да създаде нова публика и да направи сериал, който може да бъде напълно самостоятелен (без ‘Дневниците на вампира’).

‘Това е една от най- трудните задачи, но най- важната. Как да създадем сериал, който… да привлече публика, която не е гледала ‘Дневниците на вампира’… Ние сме сигурни, че публиката ще се чувства сякаш това е нов сериал, към който се присъединяват за първи път.’

 

Това обаче не означава, че двата сериала няма да се присичат.

‘Това, което бихме искали да направим е да направим сериала самостоятелен, а след това да направим един вид пресичане. Не искаме да се приструваме, че тези стари връзки никога не са съществували.’- казва Плек.

 

Новият сериал обаче има някои забележителни промени за Клаус.

‘Свикнали сме с наперения манталитет на Клаус, но Марсел има армия от вампири. Той управяла града и държи вещиците под контрол. Това само по себе си е предизвикателство. Той ще трябва да използва манипулативните си методи за да си върне трона.’- казва Джоузеф Морган.

 

Източник: TVGuide

При използване на превода не забравяйте да поставите източник!!!

Advertisements