1005047_478216568920974_2116619223_n

Комик-кон 2013 приключи, но не и спойлерите излезли от него за всеки един сериала. Подобно на всеки друг сериала, продуцентите и каста на ‘Древните’ говориха с различни медии в медийната зала и тук ви предлагам да видим 4 от нещата, които можем да очакваме от сериала.

1. Ще бъде с готически дъх.

Джули Плек сподели, че е трябвало да държи сценаристите на ‘Дневниците на вампира’ да се въздържат от цветист език, но тъй като героите в ‘Древните’ датират от твърде много години, езикът може да придобие смисъл. Какво имам впредвид, ами смесете изкуствения шескировки диалог с Ню Орлиънс и със сигурност ще получите готическо усещане.

 

‘Това е един по- стар свят. Половината от героите са европейци. Клаус е бил тук в продължение на хиляди години. След това идва Ню Орлиън, който сам по себи си има собствен глас. Това е по- готическо със сигурност.’- казва Плек.

‘Ще се оставим на думи и тонове, за които трябваше да се карам със сценаристите на ‘Дневниците на вампира’ за използването им. Бих казала ‘Освободете се от всичките тези неща в стил шекспировско говорени в ‘Игра на тронове’. Това е глупаво. Твърде много е’. Но тук сякаш е правилното място. Тук определено има шекспировки елемент- по- смел тон от него. И наистина е вълнуващо да правим това, което е трябвало да се спираме да правим в ‘Дневниците на вампира“.

 

2. Клаус и Хейли ще имат странна химия.

Фийби Тонкин споделя, че каста на сериал е бил толкова потресен, колкото и феновете от бременността на Хейли и сега е въвлечена във връзка с Клаус. Двамата ще трябва да разберат как да се справят с последиците от това да имат бебе хибрид, докато се справят един с друг.

 

‘Ще е приятно да се види динамиката между Клаус и Хейли в момента. Мисля, че Клаус леко негодува по отношение на Хейли, защото не са планирали това да бъде нещо повече от секс за една нощ. А сега те са изправени пред последствията от това.’- казва Тонкин.

 

3. Марсел е попадение за Клаус.

Марсел все ощя е някак си мистериозен герой и след разговора с Чарлз Майкъл Дейвис изглежда той и сценаристите все още изграждат идеята кой е той. Той казва, че някои от нещата ще дойдат от неговата личност, но Марсел ще има съперничество с Клаус и няма да стане ясно веднага кой има надмощие.

 

‘Едно от нещата, за които говорихме на панела е ‘Кой е по- умният?’. А Джоузеф Морган отговори ‘Зависи какво разбирате под умен’. Ние имаме своите специалитети. Мисля, че това е както когата  правиш отбор, имаш Майкъл Джордан, но той е нищо без Скоти Пипин, добър треньор и дори други малки частици. Така че просто ще видим кой ще е Майкъл Джордан и кой Скоти Пипин. Кой е Батман и кой е Робин? Това все още не е решено.’- казва Чарлз.

 

Джули Плек пък споделя, че още в началото на сезона ще започнат да проучват дългата история на Клаус и Марсел.

‘Ще разкрием много от тази история с течение на първи сезон, започвайки от втори епизод. Ще покажем някои ретроспекции от първата среща на Клаус и Марсел, когато Марсел е бил едва 10-годишно момче. Бавно и сигурно по време на сезона ще даваме малки парчета от това и ще покажем как това приятелство се е зародило, какво означава за Клаус, как е приключило и защо се събират отново изпълнени с толкова различни емоции- ревност и любов, лоялност и предателство.’

 

4. Илайджа ще има много за вършене в Ню Орлиънс.

Даниел Гилис излгежда има по- дълбоко разбиране на героя си Илайджа. И както Гилис казва Илайджа ще бъде подложен на един нов начин на живот в Ню Орлиънс.

 

‘Ню Олриънс е много упадъчно гнездо. Това е един точно обратното на това, което би искал. Но мисля, че той се радва на прикритието му. В рамките на света, който Джули изгради- с цялата тази незаконна дейност и с тази подземна война, която се води- не бихте го забелязали заради веселбата, която тече на повърхността.’- казва Гилис.

‘Той изглежда имам някакъв афинитет към това място, защото според прес легентата, той е един от създателите му. Така че мисля, че това е верността му към това място.’

 

Плек изяснява, че Илайджа игра главна роля в ‘Древните’.

‘За нас ‘Древните’ е за брата, Илайджа, който е наблудавал разчупването на семейството му отново и отново в продължение на хиляди години. Той е наблюдавал брат си да отива толкова много към тъмната страна и да се разпада психологически през вековете.’- казва тя.

‘Той вижда шанса за изкупление, не само за брат си, но и за цялото семейно наследство. И всички един вид ще се изгражда около него, искащ да събере семейството отново и да преоктрие властта на семейството им. Има причина те да останат заедно въпреки всички ужасни неща са си причинявали един на друг. Това е като спасение на семейството в разгара на война, която е за контрола над града.’

 

Гилис също така споделя, че би му харесало Илайжа да срещне Катрин сега когато е човек и двамата са в различни сериали.

 

При използване на статията поставяйте източник!!!

Advertisements