revolution-season-1-finale-david-lyons-daniella-alonso-billy-burke

‘Революция’ също присъства на тазгодишния Комик-кон и по време на панела на сериала Ерик Крипке направи една доста откровена беседа относно грешките от първи сезон, които се надява да поправят във втория сезон на шоуто.

‘Аз съм най-трудния от всичко в този сериал. Докато гледах втората половина на сезона си казвах: ‘Има много енергия в този сериал без да има ток’… безпилотни самолети и други такива… Помислих си: ‘Това не трябваше ли да бъде сериал за мечове? Безенергийният свят е наистина очарователна концепция и наистина се чувствах сякаш не я разгледахме достатъчно.’- казва Крипке.

 

‘Това не е просто ще включим ли бушона или не. Говорим за толкова други неща: душата на Америка, вярата, Бог, съдбата, семейството. Ако миналата година се въртеше около войната, то тази година се върти около разгръщането на мистерията, която мисля, че ще бъде наистина увлекателна и по- някакъв начин по- добра от първи сезон.’- продължава той.

 

Тук сигурно ще кажете, че връщането на тока ще промени нещата, но грешите, тока няма да се задържи дълго. Както казва Крипке, ще име ток просто докато ядрените оръжия се взривят, защото бомбите, които оставихме нашите герои да обезвредят, няма да бъдат спрени.

 

‘Вторият сезон е много интензивен. Източното крайбрежие е тотално дестабилизирано. Ще се върнем в основите на сериала- как се оцелява в този още по- примитивен свят от този, който видяхме в първи сезон.’- разква създателят на сериала.

 

‘Историята на първия сезон беше повече за включването на осветлението. Говорейки за втори сезон, провеждайки тежки разговори как да подробим сериала, едно от нещата, които ни хрумна е да изключим осветленеито и да изкараме висулките и кулата за близкото бъдеще и да видим проблемите, които могат да се разгледат в сериала.’

 

Във втория сезон ще стане и малко ‘по- мръсно’.

‘Ако някой е бил разочарован, че героите изглеждаха прекалено чисти… това бях аз на телефона, крещейки: ‘Те изглеждат сякаш излизат от реклама на Noxzema! Къде е мръсотията?“- споделя Крипке.

 

Плановете за втория сезон на Крипке са да се върне стъпка назад, да разшири мащаба, да разгледа общия проблем и да разкрие повече за героите.

 

Advertisements