Orphan-Black

Вторият сезон на ‘Клонинги’ се завръща през април 2014г. и както казва създателят Джон Фосет ще видим още повече клонинги, но едва ли някой би се изненадал от това.

Как обаче Татяна Маслани се подготвя за ролята на всеки един клининг? Актриста обяснява, че си има различни плейлисти за всеки клонинг. Алисън е от всички жанрове, Козима е електро, инди музика, за Сара пуска Clash и Prodigy, като последното важи и за ролята на Елена, а Рейчъл е като баладите от 90-те.

Що се отнася до патентоването на ДНК, то определено ще засегне историята в бъдеще.

 

Най- важния въпрос от финала на първи сезон е здравете на Козима.

‘Истината е, че то все още не решено. Нямаме идея какво ще стане с Козима’- казва Грейм Менсън.

 

Също така има идея за епизод с ретроспекция за Бет, но има вероятност да не го видим във втори сезон.

 

Каква ще е темата на втория сезон?

Определено ще се разглежда майчинството под всичките му форми, които са показани- г-жа С и приемното майчинство, Сара и Кира- както и изпитването и разтягането на връзките между трите главни жени Козима, Сара и Алисън.

Сара ще се укрива във втори сезон, защото лоши типове са по петите й и тя е изплашена.

 

Действието ще започне два след това от финала на първи сезон.

 

Не е ясно кога ще получим отговори за здравето на Козима и специалната способност за самолечение на Кира, но определено ще се разгръща мистерията около майчинството на Сара.

 

Ролята на Рейчъл ще се задълбочава все повече във втори сезон и тя не е просто поредния клонинг, а клонинг обграден с много адвокати и с много интересна предистория.

Advertisements