31462_539659202748446_434048802_n

На лице са и първите спойлери за втория сезон на ‘Красавицата и звяра’ от Комик- Кон 2013. Казвам първите, защото предстоят още много медийни събития на фестивала и на този етап са реализирани отделни спойлери, а в следващите няколко дни ще бъдат реализирани интервюта и много повече материали.

Започваме с лоша новина за напускане на ‘Красавицата и звяра’.

‘Джо няма да се върне.’- потвърджава продуцентката Дженифър Левин в прес залата на ‘Красавицата и звяра’.

‘Както знаете сериалът ни стана по- малко полицейски и ние наистина искаме да задържим Тес и да разгледаме други нейни аспекти и да я изкараме от тази връзка. Така че Тес няма повече връзка с Джо.’

 

‘Смятаме, че той е невероятен актьор, но смятаме, че продължавайки шоуто… трябва да добавим други елементи за да разкажем история, която не е просто криминална.’- казва продуцента Шери Купър.

 

‘Това беше нещо като с Евън. Не искахме да загубим Евън, но усещахме, че трябва заради посоката на историята.’- казва Левин.

Това обаче не означава, че повече няма да видим Джо, той ще се появи отново в някои епизоди.

 

Едни си тръгват, други пристигат. Втория сезон на ‘Красавицата и звяра’ ще има нов продуцент- Брад Керн.

Той е написал първия епизод от сезона и влияе върху съсредоточаването върху лошите типове и тяхната игра.

 

Гейб също ще се завърне, тъй като плана включва неговото оцеляване.

‘Той се връща и Керн има невероятна история за него, за това как той се връща и как оцелява от тази стрелба… Той направи героят му много по- сложен.’-казва Левин.

 

Също така ще се запознаем с биологичния баща на Катрин, първо обаче Катрин трябва да разбере, че баща й не й е истински баща. Въпреки че публиката вече го знае, тя няма да го научи толкова бързо.

‘Хедър ще крие тайната за известно време. Веднъж разбрала за голямата тайно относно баща й, това ще се отрази на Катрин и тя ще иска да намери истинския. Ще научите кой е той.’- казват продуцентите.

 

Ще научим повече за миналото на Винсънт. Джей Райън се пошегува, че разберем коя е майката на Винсънт, но продуцентите смятат просто да разгледат от къде идва той.

‘Нашата тема за годината е, ако имаме година: Кой съм аз? Това ще се прилага за всичките ни герои. Много от предисторията му и много от тази митология кой е Винсънт ще излязат наяве.’

 

Отвличането на Винсънт може да се окаже за добро.

Хората или човека отвлякъл Винсънт ‘са му направили някои неща’ и изненадващо тези неща може да се окажат в негова помощ.

‘Ще видим много повече свръхзареден Винсънт. Тази година ще видим да става повече звяр. Ще видим един по съвършен звяр във втори сезон. Уменията му са много по- усъвършенствани… има много промени, които предстоят на Винсънт в сезон 2.’

 

Повече напрежени между Кат и Тес.

Тъй като Тес няма да е вече с Джо ще има повече време да се меси в отношенията на Кат и Винсънт, което ще доведе до малко повече напрежение между тях.

 

 

Спойлерите са събирани от различни източници и видео клипове.

При използване на статията поставяйте източник!!!

 

 

Advertisements