R1eWOBte6_Il

Тази седмица ще е първия Комик-Кон след толкова години, на който няма да присъства каста на ‘Здрав’ сагата. Тази мисъл се оказва, че е налегнала и някои от каста на поредицата.

По време на 86-тия рожден ден на 7-Eleven’s Ники Рийд изрази своите чувства относно отминалото време на ‘Здрач’ филмите в интервю за Yahoo Omg!.

‘Това ме прави тъжна, аз туко- що осъзнах това. Не мога да повярвам, че тази глава от живота ми е приключила. Този опит и Комик- Кон са някои от най- запомнящите се. Не беше толкова отдавна и изглежда странно, че е приключило и то окончателно.’- казва Ники.

 

Въпреки, че времето им на снимачната площадка е приключило, това обаче не означава, че каста не поддържа връзка чрез вечерни партита и размотавания.

‘Има цяла група от нас- Джаксън Ратбоун, Питър Фачинели,Елизабет Рийзър и Кристен Стюарт- които живеем на няколко километра един от друг, което е страхотно.’

 

Може би повечето от вас знаят, че Ники и Кристен са били приятелки още от преди ‘Здрач’ и според Ники двете имат специална връзка.

‘Винаги ще я обичам. Всички ние развиваме нещо като връзка- необходимо е истинско преживяване и история за да се създаде такава близост. Искам да кажа, че съм такава късметлийка да работя с толкова талантливи и чудесни хора. Обичам ги.’- споделя Ники за каста на поредицата.

‘Ние всъщност бяхме сравнително не-драматичен каст. Хората очевдино искаха да си измислят неща, поради липсата на драма. Е, всъщност като изключим няколко малки подробности, когато казах на Питър, че не е направил подходящата вечеря.’

Advertisements