Archive for октомври 12, 2012


В епизодът, режисиран от Дженсън Екълс, Сам и Дийн разследват серия от необичайни убийства, където всички жертвите са получатели на органи от един и същ донор. Убиецът е заловен, но нещата стават още по- сложни, когато братята намират техния убиец в транс мърморене на древна молитва.

Има още

В следващия епизод на ‘Стрела’ главният ни герой ще бъде преследван от полицаите, тъй като се смята за изключително опасен. В същото време Оливър се сблъсква и с друга неприятност.

Има още

Има още

Когато изгряваща млада балерина намира смъртта си, Винсънт усеща, че дубльорката Виктория крие информация за убийството на танцьорката. Кат и Тес откриват, че жертвата се опитвала да подаде оплакване за нападение в полицията.

Има още

В следващия епизод на ‘Дневниците на вампира’ Елена все още се опитва да се справи с възходите и паденията, които са част от това да стана вампир. В същото време Деймън и Стефан почти стигат до бой, докато спорят какво е най- доброто за нея. Деймън решава да й помогне по свой собствен начин и й казва да не казва на Стефан.

Има още