Archive for октомври 5, 2012


След 15 месеца заедно Аналин Маккорд и Доминик Пърсел сложиха официално край на възката си. 25- годишната актриса от ‘90210’ и 42- годишния актьор от ‘Бягство от затвора’ се срещнаха за първи път през 2011г. след снимките на ‘Officer Down’.

Има още

Създателят на ‘Досиетата Х’ Крис Картър ще се върне в телевизията с нова драма. ‘The After’, написан от Крис, е описан като трилър центриран върху мистериозно събитие и ще бъде продуциран от телевизия Джорджвил, съобщават от Deadline.

Има още

Джули Плек издава някои спойлери за предстоящия четвърти сезон на ‘Дневниците на вампира’. В интервю за The Hollywood Reporter тя говори за трансформацията във вампир на Елена и за въздейстието й върху любовния триъгълни между нея, Стефан и Деймън.

Има още

Звездата от ‘Експериментът’, Ана Торв, обеща, че ще дотигне до задоволително заключение. Тя казва пред TVLine, че феновете ще се сбогуват с шоуто ‘не е непременно щастливи, но не и с разбито сърце’.

Има още

Рутгер Хауер се присъединява към ‘Истинска кръв’ като основен актьор. Той ще играе Макклин в шестия сезон на шоуто, съобщават от TVLine.

Има още