Archive for август 15, 2012


Джоди Фостър написа есе за ‘Daily Beast’, защитаващо Кристен Стюарт и критикуващо вниманието на медиите около нея след скандала с изневярата й. Фостър, която не веднъж заяви, че обича Кристен още от снимането на филма им ‘Паник стая’ през 2001г., обяснява, че не смята, че би оцеляла като дете- звезда в днешното общество.

Има още

 

Още много снимки тук.

Има още

Уентуърт Милър е в преговори за адаптирането на ‘The Story of Edgar Sawtelle’. Бестселъра е фокусиран върху нямо младо момче, чиито родители са развъдчици на кучета.

Има още

 

Има още

Джон Бароуман се присъединява към каста на ‘Arrow’. Актьорът от ‘Doctor Who’ и ‘Torchwood’ е подписал за поддържаща роля в шоуто, съобщават от Entertainment Weekly.

 

Той ще играе ‘добре облечен мъж’, който е ‘толкова мистериозен, колкото и богат’. Също така е познат на семейство Куин и е известна фигура в Старлинг Сити.

От Universal  съобщават, че Кристен Стюарт все още може да бъде включена в продължението на ‘Снежанка и ловецът’. По- рано се твърдеше, че тя няма да повтори ролята си,тъй като филма ще бъде съсредоточен върху Ловеца.

Има още