Archive for май 13, 2012


Феновете на ‘Дневниците на вампира’ най- вероятно са останали изненадани от превръщането на Елена във вампир и избора й да бъде със Стефан във финала на третия сезон на шоуто. Това със сигурност ги е оставило в нетърпеливо очакване на сезон 4. Сега Нина Добрев разкрива някои спойлери относно предстоящия сезон.

Има още

Освен Робърт Патинсън друг, който има повод да почерпи е Кандис Акола. Ние и пожелаваме още дълго време да я гледаме в ‘Дневниците на вампира’ и много други професионални и лични успехи!

Има още

Рожденик на деня е не кой да е, а Робърт Патинсън. Актьорът превърнал вампирите в изключително чаровни и секси създания днес навършва 26 години. По случая както винаги ви черпя с няколко негови снимки.

Има още

Има още

Звездата от ‘Дневниците на вампира’ Майкъл Тревино призна, че е разочарован от прекъсването на връзката на Тайлър с Каролайн чрез обрата на финала.  Двамата бяха на път да избягат заедно в последния епизод от сезона, когато мъртвия Клаус взе тялото на Тайлър.

Има още

Крис Хемсуърт и съпругата му Елза Патаки станаха родители на момиченце. От Us Weekly съобщават, че Елза е дала живот на тяхната дъщеря на 11-ти май в Лондон.

Има още